Too cool for school.

Forest Gump


Moj kalejdoskop spominov na prva leta osnovne šole sestavljajo:

-        Gumitwist. Ponosno povem, da sem bila s pomočjo vsakodnevnega treninga med najboljšimi na šoli!

-        Med dvema ognjema. Kljub temu, da sem že v zgodnjih letih samokritično ugotovila, da sem čisti anti talent za vsakovrsten šport z žogo, sem pri igri med dvema ognjema neizmerno uživala.  Moja naloga je bila čim bolj uspešno izogibanje žogi, opazovanje bojevitosti sošolcev ter ocenjevanje kdo od njih ima najboljši šut.

-        Dame in gospodje. Tako zelo preprost koncept igre, ki smo se jo tako punce kot fantje v podaljšanem bivanju igrali cele popoldneve. Vse le za to, da smo se lahko na koncu vsakega kroga za par sekund prijeli za roke s svojo simpatijo; kar je bilo ok, ker je bil to pač del igre ...

-        Skupinsko plesanje sošolk na kaseto Hajdi. Tisoč variacij koreografije na to, res kvalitetno glasbo ...

-        Žabice. Za uspeh pri tej igri je bila pravilna oprema (copati na elastiko) prav tako pomembna kot hitri refleksi.

-        Učbenik Računanje je igra. Knjiga, ki me je v dveh letih skorajda prepričala, da je matematika zabavna.

-        Šolska tabla. Od nekdaj sem oboževala stare, velike, temne table za kredo (če le niso bile površno pobrisane!). Njihova velikost, ki ni omejevala mojih risb... Občutek krede v roki in debela, bela črta, ki se je vila za njo... Mislim, da si jo bom v bližnji prihodnosti omislila tudi doma. Risanje na format 2x2 metra namreč vedno prebudi moje otroško navdušenje nad ustvarjanjem ... kar bo ob neskončnih dnevih klikanja na računalnik pravo darilo mali Ani, ki se ob vsem tem resnem delu dolgočasi v skritem kotu, levo zgoraj.

Vir: Decolorismo
Vir: Petra Bindel
Vir: Black Bird Style
Vir: Interiorsporn
Vir: Interiorsporn
Vir: Interiorsporn
Vir: My Scandinavian Style
Vir: Yatzer
Vir: Interiorsporn

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.