Razgaljeni New York!

Vir: Newsone


Ta teden je svet obiskal­­a Sandy. Njeno romanje je bilo dolgo. Potovala je od Karibskega otočja, čez vzhodno obalo ZDA, preko centralne ZDA, vse do Kanade, med tem pa s svojim dolgim krilom oplazila mnogo življenj. A tokrat naravna katastrofa ni bila presenečenje. Meteorologi so njen prihod napovedali dovolj zgodaj da so se tamkajšnji ljudje nanjo pripravili, ostali svet pa se je potihoma veselil nove senzacije in čakal na to,kaj se bo zgodilo. Amerika bo dobila kar ji gre, pri tem pa vsi ostanemo nedolžni! 

In zgodilo se je ... 

Kljub razsežnosti orkana, so oči sveta obstale na le eni točki njegovega divjanja. V New Yorku. Temu simbolu napredka in moči, svetli prestolnici sveta, mestu ki nikoli ne spi in svoj ekstremno cool image nepretrgoma nosi že od sredine osemdesetih let, je Sandy odpihnila bleščečo obleko in pred svetom je New York obstal nag. Manhattan, ki v svetovnem spominu žari v vsej svoji veličini in je vzor vsaki metropoli ki se jemlje vsaj malo resno, je s svojim temnim obličjem presenetil. Izgledal je tako navaden, dostopen in ranljiv ... Kako nerodno.

Na spodnjih slikah je predstavljeno stanovanje modne kreatorke Done Karan, ki je ena največjih akterjev v sferi oblačenja New Yorka. Mesto jo ima iz tega razloga očitno rado in ji iz hvaležnosti nudi enega najlepših kotičkov znotraj svojega kompleksnega sistema ...
 

Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer
Vir: Yatzer

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.